klik hier voor een gratis les over de embouchure!


Ik vind de workshop didactisch goed in elkaar zitten. De opzet is duidelijk en wordt aan het begin van de workshop helder toegelicht. Er is ruimte voor oefening en er wordt op een prettige wijze op individuele vragen ingegaan. Het enthousiasme van Floor werkt aanstekelijk. Veel nieuwe zaken aangereikt gekregen tijdens de workshop.
Erik van Wijngaarden


Meer over Floor WittinkKomende Workshops


Over het e-boek Blow your mind! 

Op bondige en praktische beschrijft Floor Wittink de essentiële vaardigheden die je nodig hebt om muziek te maken met de saxofoon, onder andere over houding, mondstand en toonvorming, aanzet, ademhaling en ademsteun, kleur en expressie. Daarnaast staan er handige tips over het oefenen, het instuderen van stukken en het onderhoud van het instrument. Ik wou dat dit boekje er was geweest toen ik begon met saxofoonspelen!
Wouter Wierda, saxofonist


Over de online cursus JOUW ULTIEME SOUND

 Floor, wat een GAVE (en duidelijk uitgelegde) cursus is ‘Jouw ultieme sound’!!!Vandaag alweer de laatste les ontvangen. Ik ben er nog druk mee aan de slag en weet nu al dat ik in de toekomst nog vaak lessen terug zal kijken om onderdelen weer op te frissen of nog even te horen/zien hoe het ook weer moest! O, ja, Ik weet nu ook weer hoe spierpijn in je kaken/wangen voelt….Dankjewel!! Ik ga de lessen goed bewaren….!  
Marja Verburg


Annuleringsregeling workshops

Kun je toch niet komen op een workshop?

Tot twee weken voor aanvang geldt restitutie van het gehele betaalde bedrag.
Bij afmelding korter dan twee weken van tevoren geldt het retourneren van de helft van het betaalde bedrag.
Bij afmelding korter dan 24 uur van tevoren is er geen restitutie mogelijk.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial