LESPAKKETTEN

  • KINDEREN/JONGEREN tot 21 jaar
  • VOLWASSENEN
  • SChrijf je in!
  • BEGINNEN!
  • PAKKET 1 
  • PAKKet 2

Jaarpakket 2: Een op één begeleiding

Wil je steady elke week bij een vaste docent saxofoonles? Dan is dit pakket geschikt voor jou. Je bepaalt samen met de docent waar je aan gaat werken. Daarnaast kun je buiten de les per mail hulpvragen stellen.

Inhoud: 30 individuele lessen van een half uur, twee workshops en drie uitvoeringen.
Kosten:
€909


Jaarpakket 2 Plus

Dit pakket biedt hetzelfde, maar met  individuele lessen van drie kwartier in plaats van een half uur

Inhoud: 31 individuele lessen van drie kwartier, twee workshops en twee uitvoeringen.
Kosten:
€1308

NB: Voor leden van een muziekvereniging zoals de Bazuin en de HOV is er een subsidiebedrag beschikbaar als bijdrage voor het lesgeld.

NB: Het is ook mogelijk om duoles te hebben bij jaarpakket 2; samen krijg je dan een uur les


"Bedankt voor de lessen en de workshops die ik bij jou heb gevolgd, deze zijn erg leerzaam geweest. Je hebt me inzicht gegeven in de manier van spelen en de basistechnieken weer weten toe te passen. De bijspijkerkaart van 5 lessen is erg zinvol geweest. Na twee lessen al kreeg ik op orkest de vraag of ik soms weer op les zat, want ik speelde beter. Dat is natuurlijk een groot compliment."


 Miranda Zwaan


"Ik vind de workshop didactisch goed in elkaar zitten. De opzet is duidelijk en wordt aan het begin van de workshop helder toegelicht. Er is ruimte voor oefening en er wordt op een prettige wijze op individuele vragen ingegaan. Het enthou-siasme van Floor werkt aanstekelijk. Veel nieuwe zaken aangereikt gekregen tijdens de workshop." 


Erik van Wijngaarden


"De workshop van Floor was leuk en gezellig. Ze legde goed en duidelijk uit en er was genoeg individuele aandacht. Ik heb veel geleerd over ademsteun en voel nu veel beter waar mijn adem allemaal heen kan gaan in mijn lichaam. Top!"


Dea

Follow by Email
LinkedIn
Share