Bedankt voor de lessen en de workshops die ik bij jou heb gevolgd, deze zijn erg leerzaam geweest. Je hebt me inzicht gegeven in de manier van spelen en de basistechnieken weer weten toe te passen. De bijspijkerkaart van 5 lessen is erg zinvol geweest. Na twee lessen al kreeg ik op orkest de vraag of ik soms weer op les zat, want ik speelde beter. Dat is natuurlijk een groot compliment.

Miranda Zwaan

Lespakketten

• Volwassenen
  • Jongeren
  • kinderen
  • Beginnen!

• Jaarpakket 1:
    solo en samen

• Jaarpakket 2:
    individueel les
  • Jaarpakket 3:
    Samen & solo plus
  • Jaarpakket 4: individuele begeleiding plus
  • pakket
    Muziek is de basis
  • Schrijf je in!

Voor kinderen die bij Harmonie Orkest Vleuten het Muziek is de Basis project hebben gedaan geldt de mogelijkheid om in het jaar opvolgend met twee of drie kinderen samen les te nemen. Voor het lesgeld bedrag geldt een subsidie en het HOV geeft een korting op de contributie.

Inhoud: 21 lessen met 2 pers van 45 minuten of met 3 pers van een uur, 10 groepslessen (1 uur), twee workshops (2,5 uur) en twee uitvoeringen.
Kosten
: €469 (dit is het totaalbedrag wat aan de HOV wordt betaald en waar al subsidie op in mindering is gebracht)