LESPAKKETTEN

  • KINDEREN/JONGEREN tot 21 jaar
  • VOLWASSENEN
  • SChrijf je in!
  • BEGINNEN!
  • PAKKET 1 
  • PAKKet 2

Begint je zoon of dochter met saxofoonspelen? Dan kun je kiezen voor dit voordelige kennismakingspakket van 10 lessen met €20 korting.
Hiervoor moet je zelf een saxofoon te huren bij de betreffende winkel. (Ga je door met spelen? De betaalde huur wordt dan van het aankoopbedrag afgetrokken!)

Inhoud: 10 individuele lessen van 30 minuten
Kosten
: €270

Als je een saxofoon huurt komt daar €80 voor de huur van de saxofoon voor drie maanden bij de betreffende saxofoonwinkel (wij raden de saxofoonspecialist Harry Bakker Saxofoons aan)

D. de Reeder-Anema


"Bedankt voor de lessen en de workshops die ik bij jou heb gevolgd, deze zijn erg leerzaam geweest. Je hebt me inzicht gegeven in de manier van spelen en de basistechnieken weer weten toe te passen. De bijspijkerkaart van 5 lessen is erg zinvol geweest. Na twee lessen al kreeg ik op orkest de vraag of ik soms weer op les zat, want ik speelde beter. Dat is natuurlijk een groot compliment."


 Miranda Zwaan


"Ik vind de workshop didactisch goed in elkaar zitten. De opzet is duidelijk en wordt aan het begin van de workshop helder toegelicht. Er is ruimte voor oefening en er wordt op een prettige wijze op individuele vragen ingegaan. Het enthou-siasme van Floor werkt aanstekelijk. Veel nieuwe zaken aangereikt gekregen tijdens de workshop." 


Erik van Wijngaarden


"De workshop van Floor was leuk en gezellig. Ze legde goed en duidelijk uit en er was genoeg individuele aandacht. Ik heb veel geleerd over ademsteun en voel nu veel beter waar mijn adem allemaal heen kan gaan in mijn lichaam. Top!"


Dea

Follow by Email
LinkedIn
Share