Foto: Efraim Schulz-Wackerbarth

Foto: Efraim Schulz-Wackerbarth

Foto: Efraim Schulz-Wackerbarth

Foto: Efraim Schulz-Wackerbarth

Speel je saxofoon en wil je meer leren op het gebied van techniek, instuderen van muziek en spelen vanuit je hart? 
Door in te zoomen op één onderwerp en daar een middag mee bezig te zijn kun je een grote stap maken in het saxofoon spelen.

Floor Wittink is uitvoerend saxofoniste en saxofoondocente en zij geeft sinds 2012 elk jaar een serie saxworkshops. Zij kan je veel vertellen over saxofoon spelen en loopt bijzonder warm voor het spelen vanuit je hart. 

(Nog) geen tijd voor een workshop? Via deze link kun je het E-boek Blow your mind aanschaffen met heel veel tips voor het saxofoonspelen.

‘Op bondige en praktische beschrijft Floor Wittink de essentiële vaardigheden die je nodig hebt om muziek te maken met de saxofoon, onder andere over houding, mondstand en toonvorming, aanzet, ademhaling en ademsteun, kleur en expressie. Daarnaast staan er handige tips over het oefenen, het instuderen van stukken en het onderhoud van het instrument. Ik wou dat dit boekje er was geweest toen ik begon met saxofoonspelen!’
Wouter Wierda, saxofonist, componist, producer

Dit weekend de laatste dag van deze driedaagse - die in november begon - bijgewoond. Deze workshop is echt een aanrader voor elke blazer die meer kennis wil krijgen en bewustzijn wil ontwikkelen over de manier waarop ademhaalt tijdens het spelen.
Ook al is het - net als bij autorijden - een kwestie van gewoon heel veel doen, toch merkte ik dat ik in korte tijd al veel meer ademsteun heb tijdens het spelen heb ontwikkeld.
Floor heeft een ontspannen en leuke manier van lesgeven. Ze heeft heel veel kennis (technisch en allround) en houdt ieders progressie ook goed bij. Er is veel tijd voor oefening en uitproberen.
En.. het is ook leuk om andere muziekliefhebbers te leren kennen en kennis en ervaringen te delen. Nogmaals: een echte aanrader! 

​Asha Vasconcellos

“Geweldige workshop, nooit eerder gevoeld dat ik ook met mijn rug adem en een open en warme sound gekregen op de sax”

"Vandaag de workshop 'Ademsteun’ gevolgd, met veel enthousiasme gegeven door Floor Wittink. Niet alleen is ze een goede speler en docent, ze weet alles luchtig en met humor te brengen en ik ging met heel veel praktische tips weer naar huis om toe te passen. Erg leuk om in een kleine groep enthousiaste saxofoonspelers zo veel te leren! Van harte aanbevolen!"

  • Ervaar je een tekort of juist een teveel aan adem tijdens het spelen?
  • Vind je het lastig om goede controle te houden over je klank?
  • Of vind je dat je toon voller zou mogen klinken? Met name in de hoogte?


Inhoud:
​​Deze workshops worden gegeven door saxofoniste Floor Wittink en zijn voor alle blazers. In deze workshops leer je over de werking van ademhaling en ademsteun. Je leert ademhalen met gebruik van je middenrif. Je ervaart het gebruik van je spieren die nodig zijn voor de ademsteun, gevolgd door een inademing die vanzelf gaat. Je krijgt persoonlijke feedback en te krijgt oefeningen mee.

Deze workshop kan door zowel beginnende als gevorderde spelers worden gevolgd.

  • Investering: €186
  • Tijd: 10.00 - 13.00
  • Plaats:

Annuleringsregeling workshops

Kun je toch niet komen op een workshop?
- Tot twee weken voor aanvang geldt restitutie van het gehele betaalde bedrag.
- Bij afmelding korter dan twee weken van tevoren geldt het retourneren van de helft van het betaalde bedrag.
- Bij afmelding korter dan 24 uur van tevoren is er geen restitutie mogelijk. 

Follow by Email
LinkedIn
Share